TouchPro® Stoelmassage

De TouchPro® stoelmassage is een prettige drukpuntmassage van het hoofd, de nek, rug, schouders, heupen, armen en handen. De techniek is gebaseerd op oude Oosterse acupressuur-technieken (shiatsu) en is speciaal ontwikkeld om in korte tijd te ontspannen en opgefrist verder te gaan. Een totale revitalisatie en zeer geschikt om op locatie te kunnen toepassen.

Deze stoelmassage ontspant en bevordert de circulatie. Het is een doeltreffende manier om spanningsverschijnselen, RSI-klachten (ook wel Cans of Kans genoemd) te voorkomen en te verlichten. Klachten zoals: rug- nek- en schouderklachten, hoofdpijn, klachten aan de arm, hand en/of vingers.

De stoelmassage kan overal en op elk tijdstip gegeven worden: bij bedrijven en instellingen, voor of na een vergadering, tijdens een evenement, congres of seminar, in de pauze, op kantoor, op de werkvloer, op een feestje, of thuis.

Kortom, overal waar mensen even op een andere manier willen ontspannen en energie op willen doen.

Naast de complete  standaardmassage van 15 minuten zijn ook  massages van 10, 20, 30 minuten (of langer) mogelijk.

stoelmassage op het werkHet is ook  mogelijk om met meerdere masseurs tegelijk een stoelmassage aan te bieden zodat veel mensen in een korte tijd het opfrissende effect van deze massage kunnen ervaren.

De stoelmassage is een effectieve massage en geeft een ontspannen en opgefrist gevoel. Bovendien heeft de massage een opbouwend effect. Een wekelijkse/2wekelijkse massage bevordert de bloedcirculatie, zodat het zelfgenezende vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt.

De TouchPro® stoelmassage is een belangrijke basis voor het verlagen van het ziekteverzuim, en wordt ingezet als verzuimpreventie.

De massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen. Een energiemassage is wel geschikt.

Voordelen op een rijtje:     ergonomische stoel bedrijfsmassage                                          

  • Voorkomt en verlaagt het ziekteverzuim
  • Verkwikt en verhoogt de concentratie
  • Geeft ontspanning en energie
  • Werkt preventief tegen RSI
  • Wordt op de werkplek gegeven
  • Kleine investering, groot rendement

 

De Belastingdienst en TouchPro® stoelmassage:
Indien toegevoegd in uw arboplan, kunt u genieten van belangrijke fiscale voordelen.

Voor meer info :  Werkkostenregeling

TouchPro® Stoelmassage in Nederland en België: Tilburg, Goirle, Breda, Baarle-Nassau, Chaam, Eindhoven, Hoogstraten, Turnhout, Merksplas, Beerse, Kamthout.